| View previous topic :: View next topic |
| Author |
Message |
Ree_MyX Stapanul inelelor
|
Posted: 22/Feb/2009 11:37 pm Post subject: |
|
|
@ sapca rosie.. eu ca prim articol pe prima pagina vad : de 10 ori scuze ... dar totusi... v-a cam prostit adminii ma cu ban(ii) .. orice zice cineva si care nu va convine .. pac pac .. ban ) _________________ E democratie sau ce?  |
|
| Back to top |
|
 |
andremika Baby Baschet :D
|
Posted: 22/Feb/2009 11:46 pm Post subject: |
|
|
burlacu poate avea zile bune si proaste, nu poate da declaratii aiuristice in schimb, pentru ca e sportiv, si asta inseamna printre altele fairplay si respect pentru adversar, 2 calitati pe care evident nu le poseda. Meseria lui e sa joace, oficialii se ocupa de declaratii, ca nu e angajat pe post de PR.
Cat despre faptul ca merit ban permanent, am observat aici ca daca nu zice toata lumea ce vor unii sa auda, e interzis..de un individ care isi instiga public galeria la huiduieli, posteaza ineptii pe site-ul oficial al echipei... Problema mea cu burlacu se rezuma strict la declaratiile nedemne de un sportiv campion ce se pretinde. Il respect ca jucator, ii respect performantele, ca om in schimb e zero. Ca si oficialii acestei echipe. E doar o parere.
Daca vrei sa vorbim de comportament civilizat, bun simt, domnisori si domnisoare, etc, eu zic sa incepeti voi prin a da jos de pe homepage articolele alea de 2 lei, pozele cu boom si gibson, si apoi mai discutam.. Si U poate avea zile bune si proaste, asta nu inseamna ca e varza a la cluj sau echivalentul lui Fotbal Club Valea Calugareasca. Sau gresesc? Presupun ca din lipsa de argumente o sa imi dai ban... aaaaaaaa era sa uit, acest post e un pamflet si trebuie tratat ca atare, la fel ca si profesionalismul conducerii . |
|
| Back to top |
|
 |
andremika Baby Baschet :D
|
Posted: 22/Feb/2009 11:49 pm Post subject: |
|
|
| Ree_MyX wrote: | @ sapca rosie.. eu ca prim articol pe prima pagina vad : de 10 ori scuze ... dar totusi... v-a cam prostit adminii ma cu ban(ii) .. orice zice cineva si care nu va convine .. pac pac .. ban ) |
Eu pe prima pagina vad si articolele alea pentru care isi cere atat de umil scuze...pai daca ii pare rau de ele sa le dea jos. Hai sa nu mai vedem numai ce vrem...sau incearca cu scroll poate le vezi asa  |
|
| Back to top |
|
 |
Ree_MyX Stapanul inelelor
|
Posted: 22/Feb/2009 11:57 pm Post subject: |
|
|
am zis ca prim articol... de celelalte.. daca te ai uita pe primele pagini ale acestui topic .. am comentat despre ele.. nici mie nu mi plac  _________________ E democratie sau ce?  |
|
| Back to top |
|
 |
Ionut G Site Admin

|
Posted: 23/Feb/2009 1:46 am Post subject: |
|
|
nu mi pare rau de nimic, mai baieti ).. argumentele pe care le-am adus sunt sincere, iar scuzele sunt precum o cortina care se trage in aplauze dupa victoria din teren a baietilor... dar eu acolo fac si misto de voi, va spun unde cred eu ca gresiti, va arat ce lacune aveti, va mai luminez putin fiindca am impresia ca voi nu va dati seama ca aceasta echipa a Clujului trebuie sa joace de trei ori mai bine pentru a ajuge in finala!..dar poate am fost prea subtil pentru ca voi sa intelegeti trecerile de la niste scuze pe care chiar mi le asum la biste ironii...
Doamne, chiar n-ai cu cine, ma:)))
PS: gata cu posturile astea. v-am batut. 4-0..linistiti-va si concentrati-va pentru meciurile viitoare..cu putin noroc ne intalnim in primul tur de play off..v-am pupat:)
Silent...te las pe tine sa inchizi acest topic cand vei considera u ca e cazul:) eu, dupa cum am si scris, am anuntat forfait.voi posta cand va fi ceva de anuntat sau de mentionat. Ii las pe altii sa participe la aceste discutii interminabile.
Ps 2 am citit pentru ultima data cu scarba comentariile ridicole de dupa meci :daca nu era cepulis, daca nu erau carutasu, jones, griffith, Arnautovic, majoretele, cretinul ala de anouncer, iacobescu, ghita cu banii lui etc etc etc...cu siguranta clujul ar f invins, nu? Doamne, oi fi fost eu penibil strigand ca descreieratul in unele momente (penibil, {cenzurat} sau naiv fiindca stiu cu cine am de aface si la ce ma pot astepta) dar unii oameni au un umor involuntar incredibil _________________ Get rich or die trying
Last edited by Ionut G on 23/Feb/2009 4:17 am; edited 4 times in total |
|
| Back to top |
|
 |
ghettobird MVP

|
Posted: 23/Feb/2009 10:11 am Post subject: |
|
|
De asteptat in fine probabil ca multi s-au resemnat cu forumu asta.Macar daca n-ai mai poza ca tu victima si noi criminali ar fi fost mai bine dar asta e
P.S Apropo nolimit de acord cu tine nu e frumos sa vorbesti asa de un om mai batran decat tine.Dar de ce ii judecam pe cei care se iau doar de vedete uite ca exact mai devreme cand Ionut la facut imbecil pe tex atunci nimeni n-a zis nimic toata lumea a fost ok asa ca hai sa nu mai zicem ca nu e frumos cand adminul nostru are acelasi comportament (ca la usa cortului)
P.S 2 : Mesajele care contin expresii vulgare, defaimatoare, rasiste, antisemite, xenofobe sau neclare vor fi sterse fara preaviz, iar (unde este nevoie) userul va fi sanctionat. (Aceasta regula va fi utilizata si pentru PM)
Pe Ionut de ce nu la avertizat nimeni ?
EDIT by Ionut: M-a avertizat Silent pe privat si i-am zis ca imi pare rau o sa iau niste pastile sa nu ma mai enervez pentru oricine. Tu ...oricum... esti criminal de pr..ecaut . Usaaaa...usaaaa:)))
PS: vezi ca iar nu vorbesti despre baschet... stiu ca e greu (tre ai cunostiinte, asa cum au multi dintre baietii si fetele de pe aici)..daca te simti stingher si realizezi ca nu-i de tine incearca www.trilulilu.ro, http://www.imaginelife.ro/forum/ si altele hip-hop, rapp, tradatiindragoste, anti-manele etc etc Si vezi ca a scris ceva Silent mai inainte (pagina 4)..cu rosu mare..sa se vada _________________ Nu sustin prostia , pacat ca cei care au putere o fac
Call a gravedigga, fuckin with made niggaz, M.O.B.
Last edited by ghettobird on 23/Feb/2009 11:36 am; edited 5 times in total |
|
| Back to top |
|
 |
nu conteaza Baby Baschet :D
|
Posted: 23/Feb/2009 2:49 pm Post subject: |
|
|
| Felicitari echipei pentru victoria frumoasa obtinuta pe merit. Arbitrajul eu zic ca a fost ok, poate cateva greseli de ambele parti dar fara a influenta rezultatul final. Mi-a placut foarte mult Cepulis si Griffith care au facut amandoi un joc foarte bun. Restul echipei nu a jucat foarte bine si cred ca de aceea nu am pierdut atat de urat. Daca erau in forma si ceilalti cred ca diferenta era mult mai mare. Noi ne-am bazat foarte mult pe apararea in zona care zic eu ca si-a facut bine treaba reusind sa anihileze destul de bine patrunderile. Intr-o aparare om la om cred ca era vai de capul nostru. Cred ca Cepulis trebuia aparat om la om dar atunci nu ar mai fi functionat asa bine zona si s-ar fi creat multe culoare de patrundere. Sa speram ca pana in play-off se mai pun lucrurile la punct in jocul echipei noastre. Sala mi s-a parut putin mai activa de data aceasta cat despre domnisorul Ionut ce sa zic ,, nu ai cu cine...." |
|
| Back to top |
|
 |
dizzy Baby Baschet :D
|
Posted: 23/Feb/2009 3:10 pm Post subject: |
|
|
andremika si ghetto: m-am referit strict la apelativul pe care andremika l-a folosit pentru Burlacu. Hai sa terminam cu offtopic.
Silent: ANDREMIKA , ai un WARN. La al 2-lea esti OUT. Si nu pentru ca asa vrea Ionut, ci pentru ca asa vreau eu. Daca ai vreo nelamurire sau vrei sa ne impartasesti ce te deranjeaza, te rog scrie in topicurile speciale. Eventual te invit sa creezi tu un topic nou in forumul corespunzator. _________________ http://www.bogdan.px.ro
Last edited by dizzy on 23/Feb/2009 4:35 pm; edited 2 times in total |
|
| Back to top |
|
 |
nu imi pasa Baby Baschet :D
|
Posted: 23/Feb/2009 5:32 pm Post subject: |
|
|
| Ionut G wrote: | | Ps 2 am citit pentru ultima data cu scarba comentariile ridicole de dupa meci :daca nu era cepulis, daca nu erau carutasu, jones, griffith, Arnautovic, majoretele, cretinul ala de anouncer, iacobescu, ghita cu banii lui etc etc etc...cu siguranta clujul ar f invins, nu? |
nu cred ca a zis nimeni ca am fi castigat daca nu ar fi fost toate astea...si adevarul e ca ati avut mult noroc cu cepulis care a fost foarte bun...oricum e clar ca ati jucat mai bine din moment ce ati castigat  _________________ respect Virgil Carutasu 
Last edited by nu imi pasa on 23/Feb/2009 5:32 pm; edited 1 time in total |
|
| Back to top |
|
 |
Bogdan1924 Stapanul inelelor

|
Posted: 24/Feb/2009 11:44 am Post subject: |
|
|
De vreo 5 ani incoace tot avem noroc...ba cu un helcioiu,un sasha,un krasic,un reggie ...si mai nou un cepulis.cred k acesta va fi al 6-lea an norocos  |
|
| Back to top |
|
 |
Dee Junior

|
Posted: 24/Feb/2009 7:14 pm Post subject: |
|
|
| Bogdan1924 wrote: | De vreo 5 ani incoace tot avem noroc...ba cu un helcioiu,un sasha,un krasic,un reggie ...si mai nou un cepulis.cred k acesta va fi al 6-lea an norocos  |
Bine punctat. De la Cluj mi-a placut Gibson. Se misca bine, insa pare cam individualist. Macar ii iese... de cealalta parte...Osmokrovic a avut 9 pase decisive... nici asta nu e rau... Pacat ca da numai airball-uri de la 3... _________________ Live and let live... |
|
| Back to top |
|
 |
|
Posted: 24/Feb/2009 7:28 pm Post subject: |
|
|
gibson nu e individualist de felul lui...nu cauta sa joace singur doar atunci cand mai face patrunderi si considera ca va reusi sa inscrie...nu a avut o prestatie stralucita in meciul cu ploiestiul...desigur fata de ceilati membri ai echipei a fost ok avand in vedere ca el a inscris cele maimulte puncte ...ca de obicei de altfel  _________________ respect Virgil Carutasu 
Last edited by nu imi pasa on 24/Feb/2009 7:29 pm; edited 1 time in total |
|
| Back to top |
|
 |
Dee Junior

|
Posted: 24/Feb/2009 8:04 pm Post subject: |
|
|
Mie mi s-a parut ca Gibson a fost singurul care a jucat cat de cat bine. Krstanovic a fost slab, Cuic s fost f slab iar Osby are un stil foarte ciudat. Levi e si el mult sub ce era anul trecut la Ploiesti... _________________ Live and let live... |
|
| Back to top |
|
 |
NMI Site Admin

|
Posted: 25/Feb/2009 1:19 pm Post subject: |
|
|
Pe Cuic si pe Krstanovic a avut cine sa`i tina.  _________________ "Griffith rămâne o dilemă pentru Balwdin" [numaibaschet.ro]
"10 Mai, Sibiu: Apogeul violentei in baschet. Felicitari!" |
|
| Back to top |
|
 |
|
Posted: 25/Feb/2009 6:10 pm Post subject: |
|
|
| Dee wrote: | | Mie mi s-a parut ca Gibson a fost singurul care a jucat cat de cat bine. Krstanovic a fost slab, Cuic s fost f slab iar Osby are un stil foarte ciudat. Levi e si el mult sub ce era anul trecut la Ploiesti... |
da a jucat bine si Gibson...dar nu ati vazut nivelul la care joaca el meci de meci...asta vroiam sa spun...da din nefericire Cuic nu a jucat bine deloc...cat despre Levi mie mi se pare la fel  _________________ respect Virgil Carutasu  |
|
| Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|