Articole recente
      Arhiva


asesoftjunior.ro
 
Articole

Campionii revin din vacanță pe 10 august
CSU Asesoft va demara pe 10 august pregătirile pentru noul sezon competițional. Ploieștenii se vor reuni la Brazi sub comanda antrenorului Vladimir Arnautovic și a preparatorului Roland Anzur, prima ședință urmând să fie dedicată exclusiv măsurătorilor și testelor fizice.

Staff-ul tehnic al campioanei a fixat coordonatele perioadei de pregătire în perspectiva noii ediții de campionat. Reunirea lotului va avea loc pe 10 august, la Brazi, acolo unde „alb-albaștrii” se vor antrena până pe data de 19, când este programată plecarea în Serbia. La fel ca anul trecut, ploieștenii își vor stabili cartierul general la Zlatibor, stagiul centralizat urmând să se întindă pe durata a două săptămâni. „Am ales ziua de sâmbătă, 10 august, întrucât ne dorim ca și în noul sezon să avem o comportare de nota 10. Băieții s-au bucurat de o vacanță binemeritată, mai au câteva zile la dispoziție pentru a-și încărca bateriile, iar noi, toți ceilalți, cam tot atâtea pentru a găsi cele mai bune soluții cu privire la definitivarea lotului”, a precizat președintele executiv Ionuț Georgescu.

La Zlatibor, campionii vor susține cel puțin 6 partide de verificare în compania unor echipe din țara vecină dar si din Rusia, Ucraina sau Grecia, oficialii lui CSU Asesoft aflându-se momentan în tratative pentru fixarea adversarilor. Burlacu și colegii săi vor reveni în țară pe 4 septembrie, iar până la primul joc oficial, cel cu Timba Timișoara (21 septembrie), vor participa la unele turnee amicale, cel mai probabil în Brazi, capitală și la Pitești.

Bogdan Chitic
   
rezerva.ro
 
Home | Club | Presa | Galerie
© Copyright 2004 CSU Asesoft. Powered by AsesoftNet


Shopmania.ro - Preturi: telefoane mobile, calculatoare, monitoare, camere foto, camere video, procesoare, notebookuri, televizoare, MP3 Playere, pdauri, proiectoare, software,
auto, masini de vanzare flori, mobila, aer conditionat, imbracaminte, medicina naturista, parfumuri, bijuterii, lenjerie intima, ceasuri, jocuri si jucarii, carti, oferte de turism