Articole recente
      Arhiva


asesoftjunior.ro
 
Articole

Partitura debutanţilor
CSU Asesoft – Farul Constanţa, ora 19:00

De la un joc în deplasare, cu Hapoel Ierusalim, în EuroCup, la unul pe teren propriu, împotriva Farului Constanţa, în Liga Naţională, pare o diferenţă ca de la cer la pământ. Tocmai de aceea, antrenorul Vladimir Arnautovic va folosi partida în compania „marinarilor” pentru a le face loc la bordul corabiei „alb-albastre” şi mai tinerilor Ianuli, Ene şi Neagu, primii doi aflaţi în faţa debutului în Liga Naţională.


Cum întâlnirea din această seară nu poate avea decât un singur deznodământ, şi acela mai mult decât previzibil, „veteranii” Asesoftului vor fi pe cât posibil menajaţi în perspectiva viitoarelor confruntări din EuroCup. În locul lor îşi va face apariţia „viitorul baschetului ploieştean”, alcătuit din jucători ce evoluează în Liga I, sub comanda antrenorului Titi Mircea.

Ştefan Neagu, Adrian Movileanu, Adrian Guţoaia, Vlad Dumitrescu, Vlad Negoiţescu, Ştefan Ianuli şi Andrei Ene vor fi centrul atenţiei, într-o partidă în care Farul va miza, ca de obicei, pe foarte mulţi juniori. Învinsă la diferenţe categorice în primele şase etape, de fiecare dată la peste 50 de puncte, trupa antrenată de Costel Cernat va veni să joace „de plăcere”, la Ploieşti.

Într-un sezon în care lupta pentru evitarea retrogradării a fost „dizolvată” din start, în urma comprimării formatului, frumuseţea baschetului constă, pentru o echipă ca Farul, în „a lua parte la competiţie” şi în a juca alături de „cei mari”. Este, probabil, şi laitmotivul rămânerii constănțenilor în prima divizie, care, înainte de fi „trași la răspundere” de orice adversar, ar trebui mai întâi aplaudați. Chiar și pentru simpla lor prezență!

Bogdan Chitic
   
rezerva.ro
 
Home | Club | Presa | Galerie
© Copyright 2004 CSU Asesoft. Powered by AsesoftNet


Shopmania.ro - Preturi: telefoane mobile, calculatoare, monitoare, camere foto, camere video, procesoare, notebookuri, televizoare, MP3 Playere, pdauri, proiectoare, software,
auto, masini de vanzare flori, mobila, aer conditionat, imbracaminte, medicina naturista, parfumuri, bijuterii, lenjerie intima, ceasuri, jocuri si jucarii, carti, oferte de turism