Articole recente
      Arhiva


asesoftjunior.ro
 
Articole

Recitalul tinerilor campioni
CSU Asesoft – Farul Constanta 92-57 (47-35)

CSU Asesoft
: Dunn, Szijarto, Marshall, Zekovic, Negoitescu
Farul: Stănescu, Bucur, Enache, Minea, Păun

Campionii se mențin în grafic pe ambele fronturi în care sunt angrenați în acest moment. Dacă în EuroCup, ploieștenii continuă cu șanse reale lupta pentru calificarea în Top 32, în campionat lucrurile stau și mai bine. Victoria cu Farul o plasează pe CSU Asesoft în vârful ierarhiei, cu o săptămână înaintea derbiului din deplasare, cu CSM Oradea.

Arnautovic nu a dorit să transforme partida cu „marinarii” într-un „măcel cu public”, intențiile antrenorului sârb fiind cu totul altele. După ce și-au făcut încălzirea în debutul celor două reprize, Dunn și Zekovic au trecut pe bancă, lăsându-le locul mai tinerilor colegi care au prins curaj odată cu trecerea timpului. Ene, Ianuli sau Neagu, dar și mai „familiarizații” Negoițescu, Dumitrescu și Movileanu au primit minute bune din partea băncii tehnice, oferind faze frumoase și contribuind din plin la spectacolul instrumentat de „alb-albaștri”.

A fost, per ansamblu, o partidă fără istoric, chiar dacă Farul a făcut tot posibilul să conteze în meci și, în destule momente, să primească aplauze din partea publicului ploieștean. Minea și Păun au fost principalii realizatori ai costănțenilor, pentru care eșecul suferit în „Olimpia”, cel mai „îngăduitor” din acest sezon, poate fi catalogat drept un rezultat pozitiv. La mijlocul săptămânii viitoare, campionii vor juca, pe teren propriu, împotriva bulgarilor de la Lukoil Academic, în etapa a 5-a din EuroCup.

Bogdan Chitic
   
rezerva.ro
 
Home | Club | Presa | Galerie
© Copyright 2004 CSU Asesoft. Powered by AsesoftNet


Shopmania.ro - Preturi: telefoane mobile, calculatoare, monitoare, camere foto, camere video, procesoare, notebookuri, televizoare, MP3 Playere, pdauri, proiectoare, software,
auto, masini de vanzare flori, mobila, aer conditionat, imbracaminte, medicina naturista, parfumuri, bijuterii, lenjerie intima, ceasuri, jocuri si jucarii, carti, oferte de turism