Articole recente
      Arhiva


asesoftjunior.ro
 
Articole

În prima parte chin, după pauză festin
CSU Asesoft – BC Mureș 88-74 (42-39)

CSU Asesoft: Adamovic, Mohammed, Guțoaia, Burlacu, Tica
BC Mureș: Martinic, Jelenic, Peciukas, Ivanovic, Mladenovic

Partida cu BC Mureș a reprezentat prilejul perfect pentru ca ploieștenii să-și regăsească zâmbetul pierdut în urma șirului incredibil de ghinioane din meciul împotriva lui Pinar. Cu Mohammed în zi de grație, dar și cu doi conducători, Adamovic și Dunn, care au știut să controleze tempo-ul, CSU Asesoft a bifat a 4-a victorie consecutivă în Liga Națională și se menține în fotoliul de lider.

S-a jucat pe „muchie de cuțit” în prima repriză a confruntării din Sala Olimpia. Veniți la Ploiești cu lecția bine învățată, după finala din luna mai, ardelenii au prestat un baschet de calitate, cu tandemul muntenegrean Martinic – Ivanovic în prim plan. La starea de incertitudine din evoluția gazdelor a contribuit, în primele cinci minute, și lipsa unui jucător care să-și asume responsabilitatea aruncării din spatele semicercului, Adamovic, Mohammed sau Guțoaia nereușind să-l „imite” pe Flowers, aflat în spatele băncii.

Ploieștenii au preluat conducerea în minul 6, când Tica a înscris pentru 10-8 din pasa lui Adamovic, însă prima secvență s-a încheiat la egalitate, scor 22-22, după ce fiecare echipă, pe rând, și-a materializat atacurile avute la dispoziție. Ritmul de joc în tabăra campionilor a devenit unul mai dinamic odată cu apariția lui Dunn, autor a 3 intercepții în prima repriză, dar și a lui Zekovic, în multe momente omul potrivit la locul potrivit: 42-39, la finalul primului act.

Aducându-și, parcă, aminte de cursa nebună de urmărire din ultimul sfert al jocului cu Pinar, Adamovic a înscris de la distanță, pentru 49-42, dar replica „tigrilor” a fost una la fel de efervescentă, în special datorită lui Martinic. Muntenegreanul a coordonat cu inteligență atacurile lui BC Mureș, având de fiecare dată soluția salvatoare la îndemână, însă banca mai lungă a Asesoftului a făcut diferența în ultimele 15 minute.

Ușor, ușor, elevii lui Arnautovic și-au conturat un avantaj consistent, de peste 10 puncte, și, în ciuda opoziției aceluiași Martinic, au gestionat cu mult calm finalul partidei. Coșurile de la distanță ale lui Adamovic și Zekovic au adus liniștea necesară pentru ca CSU Asesoft să fie ferită de emoții în ultimele minute, și, totodată, să poată pregăti în liniște duelul cu Igokea, de miercuri.

Bogdan Chitic
   
rezerva.ro
 
Home | Club | Presa | Galerie
© Copyright 2004 CSU Asesoft. Powered by AsesoftNet


Shopmania.ro - Preturi: telefoane mobile, calculatoare, monitoare, camere foto, camere video, procesoare, notebookuri, televizoare, MP3 Playere, pdauri, proiectoare, software,
auto, masini de vanzare flori, mobila, aer conditionat, imbracaminte, medicina naturista, parfumuri, bijuterii, lenjerie intima, ceasuri, jocuri si jucarii, carti, oferte de turism