Articole recente
      Arhiva


asesoftjunior.ro
 
Articole

Internațional bosniac la CSU Asesoft
CSU Asesoft caută să-și definitiveze în aceste zile lotul de jucători pentru sezonul viitor. Ultimul nume nou apărut în lista transferurilor este cel al bosniacului Filip Adamovic, un internațional de 24 de ani adus la recomandarea antrenorului Vladimir Arnautovic.

După înregimentarea americanului Christopher Dunn, pe poziția 1, oficialii grupării ploieștene au găsit și al doilea conducător de joc pentru noua stagiune. Filip Adamovic sosește de la campioana Bosniei, BC Igokea, unde, în ediția precedentă a bifat 7 apariții în campionat și alte 25 în Liga Adriatică. Component de bază al echipei naționale a Bosniei și Herțegovinei, pentru care a jucat la toate categoriile de vârstă, Adamovic este un produs 100% al școlii de baschet est-europene, remarcându-se, în principal, prin spirit colectiv și durabilitate. În sezonul 2009-2010, Adamovic a fost coleg la Sloboda Dita cu Drasko Albijanic, campion cu CSU Asesoft în vara anului trecut.

„Am avut de ales între mai mulți conducători de joc, dar, după ce am obținut semnătura lui Dunn, am vrut neapărat să transferăm un european. Adamovic este un jucător cu un potențial generos, are experiența meciurilor cu miză de la echipa națională și din Liga Adriatică, astfel încât ne poate ajuta mult. Nu trebuie uitat faptul că în EuroCup ne vom confrunta cu echipe din estul Europei, câteva din fostul spațiu sovietic, iar acesta este un alt aspect care a contat în alegerea noastră”, a subliniat Ionuț Georgescu, președintele executiv al campioanei.

Conducătorul de joc bosniac va participa la începutul lunii septembrie la Campionatul European din Slovenia, unde reprezentativa țării sale face parte din grupa B, alături de selecționatele Letoniei, Lituaniei, Serbiei, Macedoniei și Muntenegrului. În primul joc din cadrul fazei grupelor, Bosnia va întâlni Letonia, pe 4 septembrie. Adamovic a semnat un contract valabil pe un sezon, cu posibilitate de prelungire în vara lui 2014.

Filip Adamovic – 15.12.1988
1.87 m, 78kg (poziția 1)


2006-2008: Igokea Aleksandrovac (Bosnia)
2008-2009: KK Mladost (Bosnia)
2009-2010: KK Sloboda Dita Tuzla (Bosnia): 15.4pct, 2.6rec, 4.7pd 2011: Borac Nektar (Bosnia): 7.9pct, 1.7rec, 1.9pd
2011-2013: Igokea Aleksandrovac: 6.2pct, 1.4rec, 2.5pd
Siroki - Igokea (Adamovic - nr. 4 in albastru)
Bogdan Chitic
   
rezerva.ro
 
Home | Club | Presa | Galerie
© Copyright 2004 CSU Asesoft. Powered by AsesoftNet


Shopmania.ro - Preturi: telefoane mobile, calculatoare, monitoare, camere foto, camere video, procesoare, notebookuri, televizoare, MP3 Playere, pdauri, proiectoare, software,
auto, masini de vanzare flori, mobila, aer conditionat, imbracaminte, medicina naturista, parfumuri, bijuterii, lenjerie intima, ceasuri, jocuri si jucarii, carti, oferte de turism